De sterke punten van ons krediet voor eigenaars

Het krediet voor eigenaars is ideaal om op lange termijn minder financiële zorgen te hebben. Door je lopende leningen samen te voegen, kunnen we de maandelijkse afbetalingen verminderen. Voor een krediet voor eigenaars* is MetroFinance heel flexibel. Wij zoeken steeds een oplossing die past bij jou en je budget. Bovendien discrimineren wij niet op leeftijd. Bij ons kan je lenen tot 90 jaar.

Herken je jezelf in (een van) volgende situaties?

  • Ik ben eigenaar van een woning en sta op de zwarte lijst.
  • Ik kan mijn leningen niet op tijd betalen.
  • Ik heb verschillende leningen lopen.
  • Ik heb achterstand op mijn hypothecaire lening.
  • Mijn bank dreigt ermee mijn huis te verkopen, maar ik wil mijn eigendom behouden.

Geef ons gerust een seintje als je met een propere lei wil beginnen. Wij doen er alles aan zodat je die nieuwe start kan maken. Je kan ons bereiken op 03 290 85 17.

Omdat de wet gewijzigd is, mogen kredietgevers en -makelaars geen reclame maken voor het centraliseren van leningen of voor het oplossen van probleemdossiers. Jou oplossingen aanreiken om uit de problemen te geraken, kunnen ze ons echter niet verbieden. Raadgeven bij het centraliseren van leningen is onze grootste specialiteit. (Weet dat geld vragen om probleemdossiers op te lossen verboden is. Bij MetroFinance heb je daarvoor nooit kosten. Pas dus op voor oplichters op het internet.)

*Een krediet voor eigenaars kan sinds 1 april 2017 dienen voor een lening op afbetaling voor een roerend doel met hypothecaire waarborg of een lening met onroerend doel met hypothecaire waarborg. Voor een krediet voor eigenaars is er dus altijd een hypothecaire inschrijving via de notaris op je eigendom nodig.

Laat ons jou helpen

Door meer dan 30 jaar ervaring als kredietmakelaar, hebben wij een gekende én goede naam in de sector. Wij gaan op zoek naar de maatschappij die het best bij jou past om je kredietaanvraag te doen slagen.