Online Lening Aanvragen

Metro Finance.be

bvba
Kredietraadgevers sinds 1970

Frankrijklei 16
2000 Antwerpen
Tel.: +32 (0)3 227 38 37
Fax: +32 (0)3 227 38 36
info@metrofinance.be

Ondernemingsnummer Antwerpen 0849 849 563

Let op,

geld lenen

kost ook

geld!


Autoleningen en Autofinanciering en Verkoop op afbetaling

Verkoop op afbetaling :  Autoleningen - Autofinancieringen.

U wenst een lening voor een auto ?    Online lenen is voor u de oplossing!

U wenst een nieuw of tweedehands voertuig te kopen, maar u hebt daarvoor niet genoeg gespaard of u wilt uw spaargelden niet gebruiken voor de aankoop? Lenen voor auto is de normaalste zaak van de wereld.

Helaas wilt de bank wel uw spaargeld, maar wil ze u geen autofinanciering geven, toch bent u aan een nieuwe auto toe.

Vul via onze website het aanvraagformulier in en wij gaan na hoe snel u een autolening kan krijgen.

Als raadgevers werken wij samen met verschillende banken en herverzekeraars, en kunnen u dus altijd zeer scherpe tarieven voorstellen afhankelijk van uw profiel. Koopt u een nieuwe auto of een tweedehandse, Metro Finance maakt voor uw autolening een juiste afweging van uw mogelijkheden.

 Ook een autofinanciering is voor Metro Finance.be “haute couture werk” !

Uw voordelen

  • Voordelige rentevoeten voor nieuwe wagens
  • Onze all-in-formule is erg handig. De omniumverzekering en de belasting op de inverkeerstelling (BIV) zitten inbegrepen en maken onze autofinancieringen nog toffer
  • De beslissing over uw lening nemen we zo snel mogelijk en een vlotte afhandeling is gegarandeerd
  • Helemaal op haute couture maat: we luisteren, geven advies en stellen u een lening voor en houden rekening met uw mogelijkheden en wensen.

U wilt een autolening ? Online lenen is de oplossing.

De juridische term voor autofinanciering is volgens de wet op het consumentenkrediet “verkoop op afbetaling”.

Dankzij onze autolening en ons concurrentieel tarief kunt u het voertuig van uw dromen toch aankopen! Met onze verkoop op afbetaling betaalt u uw voertuig (of een deel van het   aankoopbedrag) immers terug tegen interessante voorwaarden met gelijke maandelijkse afbetalingen gedurende een vooraf bepaalde termijn!

Metro Finance.be is een onafhankelijke kredietraadgever die werk maakt van uw “verkoop op afbetaling”, autolening of autofinanciering. Wellicht zijn wij voor autoleningen niet de goedkoopste maar wel de beste. Uw garage of bank zal misschien reclame maken met tarieven om te lenen voor auto die goedkoper zijn. Maar wat als de bank uw autolening weigert omdat u nog jong bent ?

Wat bent je dan met die goedkope autoleningen die alleen voor rijke mensen bestemd zijn?

Lenen voor een auto is niet altijd gemakkelijk. Ook bij Metro Finance.be zal uw autofinanciering niet op 1 -2- 3 in orde zijn. Maar omdat wij werk maken van uw verkoop of afbetaling of autolening, hebt u meer kans dat het krediet voor uw auto in orde komt. Natuurlijk zien we ook of u op de zwarte lijst staat en dan wordt het voor een gewone autolening moeilijk, maar als u eigenaar bent dan zorgen wij dat u toch kan lenen voor een auto.